ARLOARLO

By signing up, I agree to ARLO's Terms of Service, Privacy Policy, Guest Refund Policy, and Host Guarantee Terms

Already a member?

ARLOARLO
Forgot password?

Don't have an account?

Activities in AUSTRI

Accommodations

Doubletree by Hilton Seychelles, 1600 eur/ person

MORE

Vienna, 3 nete 445 eur/person

MORE

Vienna, 3 nete duke filluar nga 340 eur/person

MORE

Tours

Tour 3 ditor ne Vienne (22 -24 Shkurt) cmimi 395 eur / person

MORE

Things to Do

Ne ju sugjerojme te shihni :

  • Pallati Schönbrunn

Pallati Schönbrunn ishte vendbanimi kryesor veror i sundimtarëve të Habsburgëve, ndodhet në Hietzing të Vjenës. Pallati barok i 1441 dhomave është një nga monumentet më të rëndësishme arkitekturore, kulturore dhe historike në vend. Që nga mesi i viteve 1950 ka qenë një tërheqje e madhe turistike

  • Hofburg

Hofburg është ish-pallati kryesor imperial i sundimtarëve të dinastisë së Habsburgëve dhe sot shërben si vendbanim zyrtar dhe vend pune i Presidentit të Austrisë. Ajo është e vendosur në qendër të Vjenës dhe është ndërtuar në shekullin e 13-të dhe u zgjerua disa herë më pas.

  • Belvedere

Belvedere është një kompleks ndërtimi historik në Vjenë, Austri, i përbërë nga dy pallate barok, Orangery, dhe Stables stacioni. Ndërtesat janë vendosur në një peizazh të parkut barok në rrethin e tretë të qytetit, në skajin jug-lindor të qendrës së saj. Ajo strehon muzeun Belvedere.

  • Muzeu i Kunsthistorisches

Muzeu Kunsthistorisches është një muze arti në Vjenë, Austri. I vendosur në ndërtesën e tij festive të pallatit në Ringstrasse, ajo është e kurorëzuar me një kupolë tetëkëndësh. Termi Muzeu Kunsthistorisches vlen edhe për institucionin ashtu dhe për ndërtesën kryesore. Është muzeu më i madh i artit në vend. 

  • Tiergarten Schönbrunn

Tiergarten Schönbrunn, ose “Zogu i Vjenës”, është një kopsht zoologjik që gjendet në bazën e Pallatit të famshëm Schönbrunn në Vjenë të Austrisë. E themeluar si një menagerie perandorake në 1752, është kopshtin zoologjik më të vjetër në botë që vepron vazhdimisht.

 

MORE