ARLOARLO

By signing up, I agree to ARLO's Terms of Service, Privacy Policy, Guest Refund Policy, and Host Guarantee Terms

Already a member?

ARLOARLO
Forgot password?

Don't have an account?

CAPPADOCIA ! Tour 3 ditor 299 eur / person

Dita e pare: Nisemi nga Tirana per ne Kapadokia. Vizitojme  Luginën e Devrent ku ka  lloje të ndryshme të oxhaqeve.Do të ecim nëpër këtë luginë të mahnitshme. Pas kësaj vizitoni Pasabagi (luginën e Monk) me rrjedha të shumta, të veçanta në këtë zonë. Pas vizitës Pasabagi, përzënë në Avanos i cili është i njohur për qeramikë, një zeje që daton në periudhën e Hiteut. Balta e kuqe e cila punohet nga mjeshtrit vendas vjen nga mbetjet në lumin Kizilirmak, lumi më i gjatë i Turqisë. Për më tepër, vazhdojme në Muzeun e Hapur të Goreme (Kisha e Errët është e përjashtuar, hyrja kërkon tarifë shtesë të pranimit) për të vizituar kishat dhe manastiret e gdhendura në shek. XIII deri në shekullin e 13 me afreske të pikturuara në mure.

Dita e dyte: Takohemi  në hollin e hotelit në mëngjes dhe vizitoni Rose Valley, një nga luginat më të bukura trekking në Cappadocia, dhe eksploroni kishat e famshme të shkëmbit të rrënuar duke ecur nëpër luginë. Pushoni  në Cavusin, një fshat i vjetër grek, i njohur për shtëpitë e saj të krishtera dhe kishat. Pas dreke  vizitohet  kalaja Ortahısar, e ngjashme me  kalane Uchisar në stilin, ku mund të vërehen edhe shpellat e ruajtjes. Në pasdite vizitoni qytetin nentokesor  Kaymakli (ose Ozkonak) ku jetonin të krishterët e hershem . Me pas rruga na con në Luginën Pigeon, e njohur si vendi ku ka me shume pellumba dhe vreshta. Nuk mund te largohemi nga ky vend pa shijuar  verën e Cappadocias në një punishte vere lokale. Rikthehemi ne hotel .

Dita e trete : Mengjesi i lire . Me pas nisemi drejt aeroportit per tu kthyer ne Tirane.

Ne cmime perfshihet :

1- Biletat e avionit

2-Transfertat dhe shetitjet me autobus

3-Akomodimi ne hotel 5*

4-Mengjesi dhe darka

5-Guide vendase dhe shqiptare

6-Siguracionii shendetit ne udhetim

Per me shume informacion na kontaktoni ne:

mob: +355 694050280/ +355 692033179 /+355 684050283