ARLOARLO

By signing up, I agree to ARLO's Terms of Service, Privacy Policy, Guest Refund Policy, and Host Guarantee Terms

Already a member?

ARLOARLO
Forgot password?

Don't have an account?

Tour 3 ditor Qipro ! 429 eur / person

 

Dita 1 : Kyrenia&Nicosia

10.00 Takohemi ne aeroportin Ercan .
Arritja në qytetin e vjetër të Nikozisë, zbritja e autobusit në Portën e Kyrenisë dhe ecja nëpër kolonën veneziane dhe Kumarcilar Khan. Vizita e Shën Sofisë, Buyuk Khan dhe Brake Dreka në Restorantin Sedirhan. Koha e lirë për të ecur dhe pazar në Arasta, pazari i vjetër. Klientët mund të kalojnë pikën e kontrollit të lokmave dhe të vizitojnë vetë rrugën e Ledra. Përafërsisht 3 orë

13.40: Takim me klientët në Khan dhe ecje në autobus.

14.00: Nisja nga Nikosia.

14.50: Arritja në fshatin Bellapais dhe vizitimi i manastirit. Përafërsisht 45 minuta

15.35: Nisja nga Bellapais

15.50 : Arritja në qendër të qytetit të Kyrenisë dhe vizitimi i Kështjellës së Kyrenisë (Lusignan Duncans, Shën Gjergji, Shipwreck) dhe portin e vjetër. Aprrox 1hr

16.50: Pushim për blerje. Përafërsisht 30 minuta

17.20: Largimi nga Kyrenia

Dita 2: Trodos & Limasol

8.00 Largimi nga hoteli

08.30 Arritja në Agios Demetios Kontrolli i kontrollit të pasaportave në Imigracionet Turke dhe Greke. Afersisht 30min.

09.00 Nisja nga Agios Demetios dhe vazhdimi i Sheshit Trodos.

10.30 Arritja në Sheshin Trodos, pushim për objektet dhe turne në këmbë. Përafërsisht 15 minuta

10.45 Nisja nga sheshi Trodos.

11.00 Arritja në fshatin Omodos, duke vizituar manastirin, ecni në fshat dhe provoni verë falas dhe pazar në vreshtën lokale. Përafërsisht 1 orë

12.00 Largimi nga fshati Omodos.

12.40 Arritja në Kourion dhe vizita në qytetin antik (tarifat e hyrjes nuk janë të përfshira në çmim dhe është 4.50 € për person) Afërsisht 45 minuta

13.25 Nisja nga Kourion.

13.45 Arritja në portin e vjetër të Limasolit. Koha e lirë për drekë (nuk përfshihet) dhe ecja në marinë. Përafërsisht 2 orë

15.45 Nisja nga Limasoli

16.45 Arritja në pikën e kontrollit të Agios Demetios dhe kontrollit të pasaportave në kufijtë turq dhe grek. Përafërsisht 30 minuta

17.15 Nisja nga pika e kontrollit

18.00 Arritja në hotel.

Dita 3:Famagusta & Salamis & Barnabas

09.30 Largimi nga hoteli

10.45 Arritja në Famagusta dhe vizitimi i Muzeut të Manastirit të Shën Barnabasit dhe ikonave. Përafërsisht 1h

11.45 Nisja Nga Shën Barnaba

12.00 Arritja në Rrënojat e Sallamitëve dhe vizituar Bathin Roman, Gjimnazin dhe Teatrin. Përafërsisht 1hr15mins

13.15 Nisja nga Salamis

13.35 Arritja në Qytetin e Vjetër të Famagustës dhe pushimi opsional i drekës në Restorant Inciralti Mezze (Opsionale, 12 € pp) Afërsisht 45 minuta

14.20 Vizitë në Kullën Othello, Porta Del Mare, Shën Nicolas Catherdral, Pallati Venian dhe Brake Shopping Aprrox 2hrs

16.50 Nisja nga qyteti i vjetër dhe Panorama Tour of Ghost City. Përafërsisht 30 minuta

17.20 Fundi i Udhëtimit dhe Nisjes Nga Famagusta

18.30 Arritja në aeroportin Ercan për fluturimin e nisjes.