ARLOARLO

By signing up, I agree to ARLO's Terms of Service, Privacy Policy, Guest Refund Policy, and Host Guarantee Terms

Already a member?

ARLOARLO
Forgot password?

Don't have an account?

Tour ne Budapest

Dita e Parë: Fluturimi Direkt për në Budapest. Nisja më 22:35 – Mbrritje më 23:55. Transfertë aeroport-hotel.  Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Gjatë ditës vizitë me autobus komod dhe guide  në dispozicion, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse të Qytetit si: Kodra Gellert, Fortesa e Peshkatarit, Kisha e Shën Matias, Katedralja e Shën Stefanit, Kështjella Vayda Hunjad, Sheshi i Heronjve, Citadela etj. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Gjatë ditës vizitë me autobuz komod dhe guide hungareze në dispozicion ku do të vizitohen vendet turistike jashtë Budapestit si: Vishegrad, Setendre. Kalimi nëpër urat e Budapestit, si: Ura e Luanëve, Ura e Elisabetës e cila është Ura e parë e varur në Botë, Statuja e Shën Gellertit, kalimi mbi urën e Margaritës. Fjetje në Hotel.

Dita e Katert: vizite ne kopshtin zoologjik dhe botanik, parku I qytetit, labirintin e keshtjelles Buda,Shtepia e terrorit. Kthimi ne hotel.

 

Dita e Peste: Mëngjesi ne Hotel. Të lirë deri në transfertë për në aeroportin e Budapestit. Nisja më 14:25 – Mbrritje më 15:50. Fluturimi për në Shqipëri

 

 

Ne cmim perfshihet :

1- Biletat e avionit

2-Transfertat dhe shetitjet me autobus

3-Akomodimi ne hotel

4-Mengjesi dhe darka

5-Guide vendase dhe shqiptare

6-Siguracionii shendetit ne udhetim

Per me shume informacion na kontaktoni ne:

mob: +355 694050280/ +355 692033179 /+355 684050283