ARLOARLO

By signing up, I agree to ARLO's Terms of Service, Privacy Policy, Guest Refund Policy, and Host Guarantee Terms

Already a member?

ARLOARLO
Forgot password?

Don't have an account?

Tour 4 ditor ne Malte! Nisje ne daten 23 Nentor

Dita e pare : Nisja nga Tirana me autobus drejt  Shkupit mga aty merret fluturimi Shkup – Malte .Akomodimi ne hotel. Mbremja e lire.

Dita e dyte : Pas mengjesit nisja per vizite ne Mdina Valletta. Do te vizitohen Kopshtet Upper Barracca , Katedralja e St.John , muzeumet . Dreka ne restorantin “Rampla” dhe me pas vizite ne Mdina.Kthimi ne hotel.

Dita e trete: Pas mengjesit vizite ne ishullin Gozo . Vizite ne kishen Ta Pinu ,  shpellat Clypso, gjirin Ramla, Tempullin Gantija , Katedralja Victoria . Dreka ne restorantin “St. Patrick”.Kthimi ne hotel.

Dita e katert : Nisja drejt aeportit per tu kthyer ne Tirane.

Ne cmim përfshihen vetem :

1.Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel
4. Mëngjeset
5. Guide ne gjuhen shqipe

******

Per me shume informacion na kontaktoni ne:

mob: +355 694050280/ +355 692033179 /+355 684050283