ARLOARLO

By signing up, I agree to ARLO's Terms of Service, Privacy Policy, Guest Refund Policy, and Host Guarantee Terms

Already a member?

ARLOARLO
Forgot password?

Don't have an account?

TOUR 4 DITOR NE VIENE ! Nisje ne daten 01 Dhjetor

Dita e Parë:  Nisemi nga Tirana me bus turistik drejt Ohrit . Me pas  nga Ohri marrim fluturimin drejt Vjenes . Mberrijme ne hotel. Mbremja e lire.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Vienës,si:Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Kthimi ne hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg – Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn – Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Kthimi ne hotel.

Dita e Katërt: Mengjesi në hotel.Transfertë për në aeroportin e Vjenes. . Fluturimi për në Shqipëri.