ARLOARLO

By signing up, I agree to ARLO's Terms of Service, Privacy Policy, Guest Refund Policy, and Host Guarantee Terms

Already a member?

ARLOARLO
Forgot password?

Don't have an account?

Tour Israel!

Dita  e pare:   Pritja ne Bengurion Airport.

 • Transferte ne hotel Jacir Palace, Bethlehem.
 • Darke dhe akomodim ne hotel.

 

Dita e dyte: Tour Ditor ne Jerusalem

 • Mengjesi ne hotel.
 • Pas mengjesit nisja per Mount of Olives (Mali I Ullinjve), e njohur si nje pike e detyrueshme tranziti per Jezuin gjate shume momenteve te rendesishme historike.
 • Vizite ne kishen Pater Noster, nje vend I shenjte ku Jezusi u mësoi dishepujve të Tij lutjen e Zotit.
 • Ndalese ne kishen Dominus Flevit, aty ku Jezusi vajtoi per Jerusalemin.
 • Touri vazhdon ne Gethsemane, nje kopesht ne pjesen e poshtme te Malit te Ullinjve ku Jezusi dergoi dishepujt për t’u lutur para se të kryqezohej.
 • Përveç vizites se kopshtit, ndalese ne Church of all Nations (Kishën e të gjitha Kombeve), e ndërtuar mbi “The rock of Agony” (Shkëmbin e Agonisë).
 • Gjithashtu vizite ne Western Wailing Wall (Muri i Vajtimit Perëndimor) dhe Upper Room (Dhomen e Siperme) në Mali Zion, ku Jezusi dhe dishepujt e Tij kishin darkën e tyre të fundit.
 • Darke dhe akomodim ne hotel.

 

Dita e  trete : Jericho & Jerusalem

 • Mengjesi ne hotel.
 • Pas mëngjesit, check out nga hoteli dhe nisja drejt pjeses jugore, në luginën e Jordanit, qytetin më të vjetër të banuar në botë – Jericho, ku do të keni mundesine të shihni Mount  of Temptation  (Malin e Joshjes).
 • Me pas vizite në vendin pagëzimit në lumin Jordon dhe vizitat ditore perfundojne në majë të Malit të Ullinjve për te shijuar pejsazhin e qytetit te Artë të Jeruzalemit.
 • Nisja per në Betlehem, vendlindjen e Jezusit.
 • Vizite ne Shepard’s fields (Fushat e Barinjve) dhe vizite ne Church of Nativity (Kisha e Lindjes), e cila është ndërtuar mbi vendin tradicional të lindjes së Jezusit.
 • Darke dhe akomodim ne hotel.

 

Dita e katert : Sea of Galilee & Nazareth

 • Mengjesi ne hotel.
 • Pas mëngjesit  nisja per nje udhetim për rreth 2 orë në pjesen veriore; ne Detin e Galilesë duke u kthyer mbrapa ne kohe ne periudhen e Jezusit.
 • Vazhdojme drejt Mount of Beatitude (Malit te Lumturise), aty ku Jezusi dha predikimet e Tij.
 • Vazhdimi per në Tabgha, ku Jezusi ushqeu 5000 vetë nga 5 bukë dhe dy peshq.
 • Touri vazhdon me viziten e Capernaum, vendin e nisjes së Ministrisë së Jezusit.
 • Vazhdimi per në Nazaret për të vizituar Church of Annunciation (Kishën e Lajmërimit), ku engjëlli Gabriel njoftoi Virgjëreshën Mari se do ta mbajë djalin e Perëndisë.
 • Darke dhe akomodim ne hotel Nazareth Plaza Hotel.

 

Dita e peste :  Mengjesi ne hotel.

 • Pas mëngjesit, check out nga hoteli .
 • Nisja drejt Haifa per te vizituar Baha’i Gardens.
 • Pas vizites procedohet drejt pjeses bregdetare Cesare per te mberritur ne Airport.

Per me shume informacion na kontaktoni

mob: +355 694050280/ +355 692033179 /+355 684050283