ARLOARLO
Forgot password?

Admiral Grand/ 640 €/personi

Admiral Grand/ 640 €/personi

Available Rooms

No Rooms Found
Apartment
Kroaci

 NË PAKETË PËRFSHIHEN:

‣ Akomodimi në hotel 6 netë / 7ditë duke filluar nga data 10 qershor
‣ Koncepti me mëngjes dhe darkë
‣ Siguracioni i shëndetit në udhëtim
 

510 €/personi

   

Policies of Admiral Grand/ 640 €/personi

Amenities of Admiral Grand/ 640 €/personi

  • AIR CONDITIONING
  • SWIMMING POOL
  • TELEVISION
  • WI_FI

Guest Reviews (0 reviews)

Admiral Grand/ 640 €/personi Kroaci

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo