ARLOARLO
Forgot password?

ALBEROBELLO – OTRANTO – TARANTO 4 Dite 299 Euro/Person

ZBRITJE 5% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 22 MAJ PER PERIUDHEN NGA: 22/05/2424 NE: 22/05/2424

ALBEROBELLO – OTRANTO – TARANTO 4 Dite 299 Euro/Person

Available Rooms

No Rooms Found
Apartment
Abu Dhabi
Alanya
5 Maj Off

ALBEROBELLO – OTRANTO – TARANTO

Nisja me 5/05/2023 

 

 

 

Në cmim përfshihen:
1. Fluturimi Vajtje-Ardhje Tiranë – Bari.
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në Hotel.
4. Mëngjeset në Hotele.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në cmim nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

 

 

Policies of ALBEROBELLO – OTRANTO – TARANTO 4 Dite 299 Euro/Person

Amenities of ALBEROBELLO – OTRANTO – TARANTO 4 Dite 299 Euro/Person

Guest Reviews (0 reviews)

ALBEROBELLO – OTRANTO – TARANTO 4 Dite 299 Euro/Person Alanya, Abu Dhabi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo