ARLOARLO
Forgot password?

ALBEROBELLO – OTRANTO – TARANTO 4 DITE 299Euro/person

ALBEROBELLO – OTRANTO – TARANTO 4 DITE 299Euro/person

Available Rooms

No Rooms Found
ALBEROBELLO Off

ALBEROBELLO – OTRANTO – TARANTO 4 DITE 299Euro/person

Nisja: 25-03-2023

Në pagesë përfshihen:
1. Fluturimi Vajtje-Ardhje Tiranë – Bari.
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në Hotel.
4. Mëngjeset në Hotele.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Policies of ALBEROBELLO – OTRANTO – TARANTO 4 DITE 299Euro/person

Amenities of ALBEROBELLO – OTRANTO – TARANTO 4 DITE 299Euro/person

Guest Reviews (0 reviews)

ALBEROBELLO – OTRANTO – TARANTO 4 DITE 299Euro/person

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo