ARLOARLO
Forgot password?

ALBEROBELLO – OTRANTO – TARANTO

ZBRITJE 6% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 02 DHJETOR PER PERIUDHEN NGA: 02/12/2323 NE: 02/12/2323

ALBEROBELLO – OTRANTO – TARANTO

Available Rooms

No Rooms Found
Apartment
Itali
06/10 Off
DETAJET E TURIT

Dita e Parë:

 • Fluturimi Tiranë – Bari.
 • Nisja nga Tirana më 08.05. Mbrritja në Bari në orën 09.00.
 • Nisja me Autobus për  në Barleta.
 • Vizitë në Barletta: Katedralja, Santa Maria Maggiore, Basilica Santa Sepolcro, Kalaja Svevo Barletta. Vazhdon udhëtimi për në Trani.
 • Vizitë në Trani: Kështjella e Tranit, Basilica e San Nicolas, Vazhdon udhëtimi për në Bari.
 • Vizitë e Monumenteve kryesore të Qytetit: Katedralja San Sabino, Basilica San Nicola, Kështjella Normanno Svevo, Piazza Mercantile.
 • Nisja për në Polignano al Mare. Vizitë e shkurtër.
 • Vazhdon udhëtimi për në Monopoli.
 • Vizitë e shkurtër e Qytetit të Vjetër, Kështjellës së Kalos V dhe Katedralja e Monopolit.
 • Sistemimi dhe Fjetje në Monopoli.

Dita e Dytë: 

 • Mëngjesi në Hotel.
 • Nisja për në Alberobello.
 • Vizitë e Shtëpive Tradicionale Konike Trullo.
 • Vazhdon udhëtimi për në Brindisi. Vizitë e Monumenteve kryesore të qytetit si: Colonne Terminali, Kalaja Aragonese, Kisha Shën Maria dhe San Giovanni.
 • Vazhdon udhëtimi për në Lecce.
 • Vizitë e Monumenteve kryesore të qytetit, si: Basilica Santa Croce, Kisha e Shën Marisë, Piazza del Duomo dhe Sant’Oronzo, Porta Napoli, Kalaja dhe Amfiteatri.
 • Vazhdon udhëtimi për në Otranto.
 • Vizitë e shkurtër e Kështjellës Aragonese.
 • Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë

 • Mëngjes në Hotel.
 • Nisja me autobus për në Gallipoli.
 • Vizitë e shkurtër në Gallipoli.
 • Vazhdon udhëtimi për në Taranto.
 • Vizitë e Monumenteve kryesore të qytetit, si Kështjella Aragonese, Katedralja Tarantos, Ponte Girovole, Lungomare, Rotonda, Borgo Antico. Vazhdon udhëtimi për në Matera.
 • Vizitë në Qytetin e Gurtë të Shpellave. Vizitohen: Sassi, Katedralja e Materas, Kishat Rupestriane. Vazhdon udhëtimi për në Altamura.
 • Vizitë e shkurtër e qytetit: Piazza Duaomo, Katedralja.
 • Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt

 • Mëngjes në Hotel.
 • Transferta për në Aeroportin e Barit.
 • Fluturimi Bari – Tiranë.
 • Nisja nga Bari në orën 12:50.
 • Mbrritja në Tiranë në orën 13:50

 

Në pagesë përfshihen:
1. Fluturimi Vajtje-Ardhje Tiranë – Bari.
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në Hotel.
4. Mëngjeset në Hotele.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

 

Policies of ALBEROBELLO – OTRANTO – TARANTO

Amenities of ALBEROBELLO – OTRANTO – TARANTO

Guest Reviews (0 reviews)

ALBEROBELLO – OTRANTO – TARANTO Itali

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo