ARLOARLO
Forgot password?

Aminess Grand Azur Hotel

Aminess Grand Azur Hotel

Available Rooms

No Rooms Found
Apartment
Kroaci
NË PAKETË PËRFSHIHEN:

Akomodimi në hotel 6 netë / 7ditë
Koncepti me mëngjes dhe darkë
Siguracioni i shëndetit në udhëtim

480 €/personi

Policies of Aminess Grand Azur Hotel

Amenities of Aminess Grand Azur Hotel

  • AIR CONDITIONING
  • ROOM SERVICE
  • SWIMMING POOL
  • TELEVISION
  • WI_FI

Guest Reviews (0 reviews)

Aminess Grand Azur Hotel Kroaci

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo