ARLOARLO
Forgot password?

Aminess Lume Hotel 4*

HALF BOARD

Aminess Lume Hotel 4*

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
Kroaci

NË PAKETË PËRFSHIHEN:

Akomodimi në hotel 6 netë / 7ditë
Koncepti me mëngjes dhe darkë
Siguracioni i shëndetit në udhëtim

Aminess Lume Hotel
395 €/personi

Policies of Aminess Lume Hotel 4*

Amenities of Aminess Lume Hotel 4*

 • AIR CONDITIONING
 • COFFEE
 • HALF BOARD
 • ROOM SERVICE
 • SWIMMING POOL
 • TELEVISION
 • WI_FI

Guest Reviews (0 reviews)

Aminess Lume Hotel 4* Kroaci

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo