ARLOARLO
Forgot password?

Avala Resort & Villas 4*- Budva, Mali i Zi

Avala Resort & Villas 4*- Budva, Mali i Zi

Available Rooms

Hotel
4 star
Mali i Zi
Budva
Mediteranska 2 , 85310 Budva, Montenegro
0684050282
1 nights
Avala Resort & Villas është një resort unik që ndodhet ne vije te pare me detin dhe vetëm 50 m larg nga Qyteti i Vjeter i Budva dhe siguron një pervoje pushimesh të klasit të pare.

Resorti ofron 2 pishina te jashtme , një zone të madhe spa me nje pishine te brendeshme per gjate gjithe vitit dhe nje palester. Ka edhe 2 restorante qe ofrojnë kuzhine nderkombetare.

Ju mund te shijoni pamjen e mbrekullueshme te detit ose malit nga dhoma juaj, e cila jane te mobiluar ne standardet me te larta, duke perfshire nje televizor Led , Telefon & Internet.


 

Policies of Avala Resort & Villas 4*- Budva, Mali i Zi

Amenities of Avala Resort & Villas 4*- Budva, Mali i Zi

Bordi: Mengjesi i perfshire

 • AIR CONDITIONING
 • COFFEE
 • COMPLIMENTARY BREAKFAST
 • CONFERENCE ROOM
 • ELEVATOR IN BUILDING
 • ENTERTAINMENT
 • FITNESS FACILITY
 • FREE PARKING
 • FRIDGE
 • HOT TUB
 • PICK AND DROP
 • ROOM SERVICE
 • SUITABLE FOR EVENTS
 • SWIMMING POOL
 • TELEVISION
 • WINE BAR
 • WI_FI

Guest Reviews (0 reviews)

Avala Resort & Villas 4*- Budva, Mali i Zi Budva, Mali i Zi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo