ARLOARLO
Forgot password?

CATANIA DHE PALERMO 4 Dite 389 Euro/Person

ZBRITJE 6% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 05 DHJETOR PER PERIUDHEN NGA: 05/12/2323 NE: 05/12/2323

CATANIA DHE PALERMO 4 Dite 389 Euro/Person

Available Rooms

No Rooms Found
Abu Dhabi
Alanya
6 Maj Off

CATANIA DHE PALERMO 4 Dite

Nisja me 6/05/2023

Në cmim përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm.
(Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në cmim nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Policies of CATANIA DHE PALERMO 4 Dite 389 Euro/Person

Amenities of CATANIA DHE PALERMO 4 Dite 389 Euro/Person

Guest Reviews (0 reviews)

CATANIA DHE PALERMO 4 Dite 389 Euro/Person Alanya, Abu Dhabi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo