ARLOARLO
Forgot password?

Dubai & Abu Dhabi – 699 eur/person

BED AND BREAKFAST

Dubai & Abu Dhabi – 699 eur/person

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
5 star
Dubai
Alanya
+355694050280
14:00
12:00
Tour Dubai & Abu Dhabi Off

Tour 5 ditor

Ne cmim perfshihet:

• Bileta e Avionit Vajtje – Ardhje.
• Transfertat nga Aeroporti në Hotel dhe anasjelltas
• Akomodimi në Hotel në Dubai
• Mëngjeset në Hotel.
• Shëtitjet me Autobus sipas Programit.
• Shoqërues në shqip gjatë gjithë udhëtimit.
• Guida vendase në disa Shëtitje.

Policies of Dubai & Abu Dhabi – 699 eur/person

14:00
12:00

Amenities of Dubai & Abu Dhabi – 699 eur/person

 • AIR CONDITIONING
 • BED AND BREAKFAST
 • COFFEE
 • COMPLIMENTARY BREAKFAST
 • CONFERENCE ROOM
 • DOORMAN
 • ELEVATOR IN BUILDING
 • ENTERTAINMENT
 • FIRE PLACE
 • FITNESS FACILITY
 • FREE PARKING
 • FRIDGE
 • HANDICAP ACCESSIBLE
 • HOT TUB
 • PICK AND DROP
 • PLAY PLACE
 • ROOM SERVICE
 • SECURE VAULT
 • SUITABLE FOR EVENTS
 • SWIMMING POOL
 • TELEVISION
 • WINE BAR
 • WI_FI

Guest Reviews (0 reviews)

Dubai & Abu Dhabi – 699 eur/person Alanya, Dubai

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo