ARLOARLO
Forgot password?

Ela Excellence Resort, Belek

Ela Excellence Resort, Belek

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
Turqi
Belek

Ela Excellence Resort Belek eshte nje resort luksoz ne bregdetin jugor te Turqise, prane qytetit te Belekut.

•Ai ofron akomodime te kategorise se pese yjeve, plazh privat, aktivitete sportive dhe argëtim për të gjithë. Spa, restorante te shumta dhe qendër fitnesi janë disa nga facilitetet që ofron ky resort.

👉📞 Për Ofertat dhe detaje klikoni në udheto.com.al ose na kontaktoni në:

📲+355694050280,
📲+355684050282,
📲+355694050282.

Policies of Ela Excellence Resort, Belek

Amenities of Ela Excellence Resort, Belek

Guest Reviews (0 reviews)

Ela Excellence Resort, Belek Belek, Turqi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo