ARLOARLO
Forgot password?

FESTAT E NËNTORIT NË STAMBOLL

ZBRITJE 26% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 22 MAJ PER PERIUDHEN NGA: 22/05/2424 NE: 22/05/2424

FESTAT E NËNTORIT NË STAMBOLL

Available Rooms

No Rooms Found
Apartment
Abu Dhabi
Alanya
26/11 Off

DETAJET E TURIT

Dita e Parë:

 •  Nisja nga Tirana në oren 03.00 dhe udhëtimi me autobus nëpërmjet Kapshticës dhe Selanikut për në Stamboll.
 • Pushime të shkurtra gjatë rrugës.
 • Mbrritja në Stamboll rreth orës 20:00.
 • Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: 

 • Mëngjesi në Hotel.
 • Vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, Hipodromi, Dollmabahce, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë, shëtitje me autobus, kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës, kalim në urat e varura të Bosforit për të kaluar në Kontinentin Aziatik, vizitë në Aquarium.
 • Kthimi në Hotel.
 • Ssitemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë:

 • Mëngjesi në Hotel.
 • Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor).
 • Lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa.
 • Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt:

 • Mëngjesi në Hotel.
 • Nisja për në Tiranë.
 • Pushime të shkurtra gjatë rrugës.
 • Ndalesë në Selanik për një vizitë 2 orë.
 • Vazhdimi i udhëtimit. Mbrritja në Tiranë
 • Akomodimi do jete ne hotel Grand S

 

https://grandshotel.com/

CMIMET EKSTRA

 

Kujdes: 

Taksa e qytetit te Stambollit nuk është e përfshirë. Klientet e paguajnë në recepsion. Vlera është 1.5 euro për person për natë. 

Në pagesë përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
-Akomodimi 3 net në hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit

 

 

Policies of FESTAT E NËNTORIT NË STAMBOLL

Amenities of FESTAT E NËNTORIT NË STAMBOLL

Guest Reviews (0 reviews)

FESTAT E NËNTORIT NË STAMBOLL Alanya, Abu Dhabi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo