ARLOARLO
Forgot password?

Grecotel Lux Me Dama Dama/ 1220 €/personi

HALF BOARD

Grecotel Lux Me Dama Dama/ 1220 €/personi

Available Rooms

No Rooms Found
Apartment
5 star
Greqi

 NË PAKETË PËRFSHIHEN:

‣ Akomodimi në hotel 6 netë / 7ditë duke filluar nga data 10 qershor
‣ Koncepti me mëngjes dhe darkë
‣ Siguracioni i shëndetit në udhëtim
 

 1220 €/personi

Policies of Grecotel Lux Me Dama Dama/ 1220 €/personi

Amenities of Grecotel Lux Me Dama Dama/ 1220 €/personi

 • AIR CONDITIONING
 • HALF BOARD
 • ROOM SERVICE
 • SWIMMING POOL
 • TELEVISION
 • WINE BAR
 • WI_FI

Guest Reviews (0 reviews)

Grecotel Lux Me Dama Dama/ 1220 €/personi Greqi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo