ARLOARLO
Forgot password?

Hotel Belvedere 4*-Ohrid, Maqedonia

Hotel Belvedere 4*-Ohrid, Maqedonia

Available Rooms

Hotel
4 star
Maqedoni
Ohrid
St .Stephan Settlement B.B, 6000 Ohrid, North Macedonia
1 nights

Hotel Belvedere është një hotel i rehatshëm i pershtatshem si per biznesin ashtu edhe per pushimet tuaja  4 km larg qendrës se Ohrit, me nje ambient unik dhe sherbim miqesor . Mos harroni ne akomodimin tuaj me ajer te kondicionuar, te gjere dhe dekoruar ne menyre elegante. Hoteli  eshte i  rrethuar nga nje dru pishe e mrekullueshme ne vendbanimin St.Stephan, 100 m larg liqenit të liqenit te Ohrit. Restoranti  sherben kuzhine nderkombetare dhe vendase me 300 vende, një bar aperitiv, salla seminare  dhe  dyqan antike.

Policies of Hotel Belvedere 4*-Ohrid, Maqedonia

Amenities of Hotel Belvedere 4*-Ohrid, Maqedonia

 • AIR CONDITIONING
 • COFFEE
 • COMPLIMENTARY BREAKFAST
 • CONFERENCE ROOM
 • DOORMAN
 • ELEVATOR IN BUILDING
 • ENTERTAINMENT
 • FIRE PLACE
 • FITNESS FACILITY
 • FREE PARKING
 • FRIDGE
 • HANDICAP ACCESSIBLE
 • HOT TUB
 • PICK AND DROP
 • PLAY PLACE
 • ROOM SERVICE
 • SECURE VAULT
 • SMOKING ALLOWED
 • SUITABLE FOR EVENTS
 • SWIMMING POOL
 • TELEVISION
 • WINE BAR
 • WI_FI

Guest Reviews (0 reviews)

Hotel Belvedere 4*-Ohrid, Maqedonia Ohrid, Maqedoni

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo