ARLOARLO
Forgot password?

Ionian Blue Hotel 5*-Lefkada,Greqi

Ionian Blue Hotel 5*-Lefkada,Greqi

Available Rooms

Hotel
4 star
Greqi
Lefkada
1 nights

 

Ionian Blue është një hotel luksoz në bregdetin lindor të ishullit Lefkada. Hoteli eshte i ndertuar ne harmoni me natyren , ndërsa dhomat e tij renditen perpara ujërave të qeta blu të detit Jon.
Të gjitha dDhomat jane shume të rehatshme për të ndier rehatinë e shtëpisë tuaj. Kate druri dhe mobilje me cilësi të lartë nga kompanitë më të mira, ofrojne Relax dhe komfort per udehtime te paharruara 

.

 

 

Policies of Ionian Blue Hotel 5*-Lefkada,Greqi

Amenities of Ionian Blue Hotel 5*-Lefkada,Greqi

 • AIR CONDITIONING
 • COFFEE
 • DOORMAN
 • ELEVATOR IN BUILDING
 • ENTERTAINMENT
 • FIRE PLACE
 • FITNESS FACILITY
 • FREE PARKING
 • FRIDGE
 • HANDICAP ACCESSIBLE
 • HOT TUB
 • PICK AND DROP
 • PLAY PLACE
 • ROOM SERVICE
 • SECURE VAULT
 • SMOKING ALLOWED
 • SUITABLE FOR EVENTS
 • SWIMMING POOL
 • TELEVISION
 • WINE BAR
 • WI_FI

Guest Reviews (0 reviews)

Ionian Blue Hotel 5*-Lefkada,Greqi Lefkada, Greqi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo