ARLOARLO
Forgot password?

KRISHTLINDJE NE POLONI

ZBRITJE 22% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 23 PRILL PER PERIUDHEN NGA: 23/04/2424 NE: 23/04/2424

KRISHTLINDJE NE POLONI

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
Abu Dhabi
Alanya
22/12 Off

DETAJET E TURIT;

22 DHJETOR:
Fluturimi drejt Krakow
Mberritja ne Krakow ne oren 14:20
Transferta dhe check in ne Hotel
Akomodimi ne Hotel

23 DHJETOR:
Transfer from Krakow to Warsaw
08:00-10:00 Mengjesi ne Hotel
Optional Auschwitz Tour
Transferte per ne Warsaw
Check in dhe Akomodimi ne Hotel

24 December:
Turi I qytetit te Warshaw
08:00-10:00 Mengjesi ne Hotel

Zbuloni kryeqytetin e Polonisë: qytetI magjepsës plot kontraste,
metropol modern me një histori të trazuar;
✓ Shih Qytetin e Vjetër (vendin e UNESCO-s), i rindërtuar në mënyrë të ndërlikuar pas Luftës së Dytë Botërore, që është një shembull i shkëlqyer i kompromisit midis vlerave historike dhe nevojave moderne;
✓ Shihni brendësinë e mrekullueshme të Kalasë Mbretërore
✓ Shijoni fytyrën e vjetër të qytetit ndërsa ecni në qytetin e vjetër muret dhe nëpër rrugët e ngushta, duke kaluar galeri të panumërta arti, restorante simpatike dhe kafenetë:
✓ Ecni ose vozisni përgjatë Rrugës Mbretërore prestigjioze me të pallate të bukura, rezidencë presidenciale, statuja të famshme
dhe kishat historike;

25 December:
Transferta ne Aeroport
Optional Tour:

Fluturimi ne 20:40 PM

Te perfshira:
Fluturimi Tirane – Krakow
Fluturimi Warsaw – Tirane
(me cante shpine 10kg)

Akomodimi ne Hotele 4* me mengjes te perfshire
Transfertat Aeroportuale
Turi i qytetit te Warshaves
Transferta nga Krakow ne Warshav

Policies of KRISHTLINDJE NE POLONI

Amenities of KRISHTLINDJE NE POLONI

Guest Reviews (0 reviews)

KRISHTLINDJE NE POLONI Alanya, Abu Dhabi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo