ARLOARLO
Forgot password?

KROÇIERE NË ISHUJT GREKË DHE KUSHADASI

ZBRITJE 23% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 30 QERSHOR PER PERIUDHEN NGA: 23/06/2424 NE: 30/06/2424

KROÇIERE NË ISHUJT GREKË DHE KUSHADASI

Available Rooms

No Rooms Found
Greqi
23.06.2024/30.06.2024 Off
Nisja 23 Qershor  8 Dite

Cmimi 739 E/P

DETAJET E TURIT

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 02.00 dhe udhëtimi me autobus për në Selanik. Pushime të shkurtra gjatë rrugës.

Imbarkimi në Kroçieren Celestyal, në Selanik. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 19.00.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Kushadasi në orën 13.00. Ekskursion në Efes. Drekë dhe Darkë në Kroçiere.

Nisja në orën 19.00

Dita e Tretë: Nisja në orën 02.00. Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Heraklion, Kretë në orë 08.00.

Të lirë për Shëtitje ose Plazh në Kretë. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 19.00.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Santorini në orën 07.00. Të lirë për Shëtitje ose Plazh në Santorini.

Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 00.30, pas mesnate.

Dita e Pestë: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Mykonos në orën 08.00 Të lirë për Shëtitje ose Plazh në Mykonos.

Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 02.00, pas mesnate.

Dita e Gjashtë: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Milos në orë 09.00. Të lirë për Shëtitje ose Plazh në Milos.

Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 19.00.

Dita e Shtatë: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Pireus, Athinë në orën 07.00. Të lirë për Shëtitje në Athinë.

Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 17.00.

Dita e Tetë: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Selanik në orë 10.00. Nisja për në Shqipëri. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mbrritja në Shqipëri.

Vini Re:
Ky Udhëtim ka Nisje edhe nga Prishtina.

Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus
2. Akomodim në Kroçieren Celestyal Crystal
3. Mëgjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
4. Pije Akoolike dhe Jo Alkoolike pa limit gjatë vakteve.
5. Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere.
6. Zbritje €75 në vlerën totale të Ekskursioneve dhe Vizitave të zgjedhura.
7. Taksat Portuale.
8. Bakshishet.
Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet.
3. Në zbritjet në porte, transfertat me autobus ose teleferik nga Porti në qytet atje ku është e nevojshme pas
Zbritjes nga Kroçierja dhe Shëtitjet Opsionale në Vendet e Zbritjes.

 

Policies of KROÇIERE NË ISHUJT GREKË DHE KUSHADASI

Amenities of KROÇIERE NË ISHUJT GREKË DHE KUSHADASI

Guest Reviews (0 reviews)

KROÇIERE NË ISHUJT GREKË DHE KUSHADASI Greqi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo