ARLOARLO
Forgot password?

KROÇIERE NË MALTË DHE TUNIZI

ALL INCLUSIVE
ZBRITJE 22% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 27 SHTATOR PER PERIUDHEN NGA: 22/09/2424 NE: 27/09/2424

KROÇIERE NË MALTË DHE TUNIZI

Available Rooms

No Rooms Found
Malte
Rruga Abdyl Frashëri
0694050282
22.09.2024/27.09.2024 Off
Nisja: 22-09-2024   5 DITE

CMIMI DUKE FILLUAR NGA 699 EUR/P

DETAJET E TURIT

Dita e Parë: Fluturimi Tiranë – Bari. Nisja nga Tirana në orën 06.10. Mbrritja në Bari në orën 07.15.

Transferta për në Polignano Al Mare. Vizitë e shkurtër e Qytezës. Vazhdon Udhëtimi në Alberobello. Vizitë rreth 2 orë.

Vazhdon Udhëtimi për në Taranto. Imbarkimi në Kroçieren Costa Fascinosa. Nisja në orën 17.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Kroçiere. Gjithë Ditën Relaks në Korçiere. Drekë në Kroçiere. Darka në Kroçiere.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Valletta, Maltë në orën 08.00. Shëtitje opsionale në Maltë.

Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 17.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në La Goullette, Tunizi në orën 10.00. Shëtitje opsionale në Tunizi.

Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 19.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Pestë: Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Palermo në orën 09.00. Transferimi në Qytet. Vizitë rreth 3 orë në

Monumentet e Qytetit. Nisja për në Catania. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë. Mbrritja në Catania.

Vizitë rreth 3 orë në Monumentet e Qytetit. Nisja për në Aeroport Fluturimi nga Catania në orën 23:05.

Mbrritja në Tiranë në orën 23.55

Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me Avion Tiranë – Bari dhe Catania – Tiranë
2. Transfertat me autobus.
3. Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues në Polignano Al Mare, Alberobello, Palermo dhe Catania.
4. Akomodim 4 net në Kroçieren Costa Fascinosa.
5. Mëngjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
6. Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit dhe Ndalesave në Maltë dhe Tunizi,
7. Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere.
8. Taksat Portuale.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet.
3. Ekskursionet që ofron Kroçierja.
4. Bakshishi në Kroçiere dhe Bakshishe të ndryshme
5. Siguracioni Shëndetësor
4. Transfertat me autobus gjatë ndalesave, nga Porti në qytet atje ku është e nevojshme pas Zbritjes nga Kroçierja

dhe Shëtitjet Opsionale në Vendet e Zbritjes.
Kujdes:
– Shoqëruesi ynë ofron asistencë gjatë udhëtimit në Kroçiere, shoqërimin në Monumente.
– Në zbritje në Maltë dhe Tunizi nuk do ketë Autobus, por do realizohen shëtitjet nga shoqëruesi ynë duke përdorur transportin publik.
– Rekomandohen Bakshishe në Kroçiere €10 për të Rritur dhe €5 për Fëmijë në natë.

Policies of KROÇIERE NË MALTË DHE TUNIZI

Amenities of KROÇIERE NË MALTË DHE TUNIZI

  • ALL INCLUSIVE

Guest Reviews (0 reviews)

KROÇIERE NË MALTË DHE TUNIZI Malte

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo