ARLOARLO
Forgot password?

Kroçiere në Mesdheun Perëndimor, 4 ditë

ALL INCLUSIVE
ZBRITJE 25% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 28 QERSHOR PER PERIUDHEN NGA: 25/06/2424 NE: 28/06/2424

Kroçiere në Mesdheun Perëndimor, 4 ditë

Available Rooms

No Rooms Found
25.06.2024/28.06.2024 Off

Kroçiere në Mesdheun Perëndimor, 4 ditë €279, nga Savona në Valencia,

Nisja më 25 Qershor 2024–28 Qershor 2024

Lundrimi me Kroçieren Costa Pacifica.

 

Fakte rreth Detit Mesdhe:
1.Mesdheu kufizohet me 22 vende të ndryshme. Me një sipërfaqe kaq të madhe, nuk është çudi që Mesdheu 
kufizohet me kaq shumë vende. Lista e plotë e këtyre vendeve është Spanja, Franca, Monako, Italia, Malta,
 Sllovenia, Kroacia, Bosnja dhe Hercegovina, Mali i Zi, Shqipëria, Greqia, Turqia, Qiproja, Siria, Libani,
 Izraeli, Palestina, Egjipti, Libia, Tunizia, Algjeria. , dhe Maroku.

2.Ka mbi 3000 ishuj në Detin Mesdhe. Numri aktual i ishujve në Detin Mesdhe është shumë i debatuar. 
Shumica e vlerësimeve tregojnë se totali është mbi 3,000.
3.Mesdheu përbëhet nga shumë dete më të vogla. Deti Mesdhe përmban nënndarje të ndryshme detesh brenda
 tij që janë të gjitha shumë më të vogla në përmasa. Ndër më të njohurit prej këtyre deteve janë Deti Alboran,
 Deti Balearik, Deti Ligurian, Deti Tirren, Deti Jon, Deti Adriatik, Deti Marmara dhe Deti Egje.
4.Emri i saj do të thotë "Qendra e Tokës". Emri "Mesdhetar" vjen nga dy 
fjalë latine "Medius" (Mes) dhe "Terra" (Tokë si në tokë).
 Për romakët e lashtë, Mesdheu ishte qendra e Tokës siç e njihnin ata.

 

Ndalesa në :

1.Marseille – Francë,

2.Palma de Mallorca,

3.Ishujt Balearë – Spanjë,

4.Gjiri i Ibizës – Spanjë.

Çmimi përfshin:

1.Akomodimi në Kroçiere në kabinë,

2. Te treja  vaktet

3.Programi argëtimit në bord dhe Taksa dhe tarifa portuale.

 

Cmimi nuk perfshin:

1.Fluturimi nga Tirana në Romë Vajtje dhe Valencia në Tiranë Ardhje

2.Transferta për në Kroçiere e papërfshirë.

Policies of Kroçiere në Mesdheun Perëndimor, 4 ditë

Amenities of Kroçiere në Mesdheun Perëndimor, 4 ditë

  • ALL INCLUSIVE

Guest Reviews (0 reviews)

Kroçiere në Mesdheun Perëndimor, 4 ditë

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo