ARLOARLO
Forgot password?

KRYEQYTETET SKANDINAVE

ZBRITJE 22% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 30 NENTOR PER PERIUDHEN NGA: 30/11/2323 NE: 30/11/2323

KRYEQYTETET SKANDINAVE

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
22/10 Off
DETAJET E TURIT

Dita e Parë: 

 • Fluturimi direkt Tiranë – Malmo.
 • Nisja nga Tirana në orën 19;45.
 • Mbrritja në Aeroportin Malmos në orën 22:35.
 •  Transferimi në Malmo. 
 • Sistemimi dhe fjetja në hotel.

Dita e Dytë: 

 • Mëngjesi në hotel. 
 •  Vizitë e Monumenteve Kryesore te Malmos rreth 2 orë.
 • Vazhdimi udhëtmit për në Kopenhagen. Udhëtmi zgjat 1 orë.
 • Vizitë e Monumenteve kryesore të Kopenhagenit: Katedralja e Kopenhagenit, ku gjendet edhe Universiteti i Kopenhagenit si dhe Rundetaarn, Sheshi kryesor Radhusplatse, ku gjendet bashkia, Pallati Kristianborg, aty ku gjendet edhe parlamenti aktual Denez, Pallati Rosenborg, Sheshi qëndror Amalienborg, ku gjendet edhe pallati aktual i Monarkisë Daneze, Kisha e Frederikut, Shatërvani Gefion, si dhe Sirena e vogël e Hans Peter Andersen.
 • Vizita mbyllet në Nyhavn,  si dhe në fund tek fabrika Calsberg.
 • Vazhdon udhëtimi për në Helsingor, ku është dhe Kështjella në të cilën zhvillohen ngjarjet e veprës së Shekspirit, Hamleti.
 • Ndalesë dhe vizitë rreth 1 orë. Vazhdimi udhëtmit me traget për në Helsinborg.
 • Ndalesë dhe Vizitë e shkurtër në Monumentet e Helsingborgut: Bashkia e qytetit, sheshi qendror Stortorget, Kështjella Kärnan. Vazhdon udhëtimi për në Gothenborg.
 • Udhëtimi zgjat rreth 3 orë.
 • Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: 

 • Mëngjesi në Hotel. 
 • Vizitë në Monumentet Kryesore të Gotenborgut: Sheshi i Gustav Adolf ku gjendet bashkia e qytetit, qyteti i vjetër Stotorget dhe Domkyrkan, Kopshti mbretëror Kungsparken, Lagjja e vjetër e ndëtuar nga Hollandezet, “Haga”, Sheshi Götaplatsen, ku gjenden disa prej institucioneve kryesore kulturore të Gotenborgut dhe Qendra më e madhe tregtare e Skandinavisë, Nordstan.
 • Vazhdon udhëtimi për në Oslo. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë.
 • Pushime të shkurtra gjatë udhëtimit. Mbërritja në Oslo.
 • Vizitë e monumenteve kryesore të Oslos: Kështjella Akershus, kështjella mesjetare e qytetit dhe bashkia e qytetit “Rathuset”, ku çdo vit jepet çmimi i Nobel për paqe, do të vazhdojmë me bulevardin qëndror në Oslo Karl Johan Gate ku gjenden Teatri Kombëtar, Parlamenti i Norvegjisë si dhe Pallati mbretëror i Monarkut Norvegjez, Parku me skulptura të Gustav Vigeland, Parku i jashtëzakonshëm “Frogner”, pista e skive Holmenkollen.
 • Sistemimi dhe fjetja në hotel.

Dita e Katërt:

 •  Mëngjesi në Hotel.
 • Nisja për në Orebro. 
 • Udhëtimi zgjat rreth 4 orë.
 • Ndalesë dhe vizitë rreth 2 orë në Orebro.
 • Vazhdon udhetimi për në Stockholm.
 • Udhëtimi zgjat rreth3 orë.
 • Sistemimi dhe fjetje në hotel.

Dita e Pestë:

 •  Mëngjesi në hotel.
 •  Vizitë panoramike në Monumentet e Stockholmit: Pallati Drottingholmen ku do të vizitohen edhe kopshtet e mrekullueshme të tij, Bashkia e qytetit ku çdo vit mbahet ceremonia e nderimit të laureantëve te cmimeve Nobel nga Mbretëria Suedeze, Qyteti i vjetër si dhe ishulli qëndror Gamla Stan ku gjenden Pallati i vjetër mbretëror, sheshi qendror i qytetit dhe me i bukuri Stortoget ku gjendet edhe Akademia Suedeze si dhe Muzeu i Nobelit.
 • Transferta për në aeroportin e Stockholm, Skavsta.
 • Fluturimi direkt Stockholm – Tiranë.
 • Nisja në orën 22.55.
 • Mbrritje në orën 01:50. 

Në pagesën përfshihen:

1. Bileta Vajtje me Avion Direkt Tiranë – Malmo dhe Kthimi me avion Stockholm – Tiranë.
2. Transfertat nga Aeroporti në Hotel dhe anasjelltas
3. Fjetje 1 natë në Stokholm, 1 natë në Malmo, 1 natë në Oslo 1 natë në Gothenborg.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Guidë Vendase gjatë vizitave sipas programit.
7. Lejohet të merret në avion vetëm një çantë me përmasa deri në (40x20x20cm)cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa ka shpenzime të mëdha ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

* Ne lidhje me hotelin *

1.Hoteli mund te jete ne periferi dhe i thjeshte. (Percaktohet deri ne 48h para udhetimit).

2.Programi i prezantuar ploteson kerkesat ne lidhje me eksplorimin e destinacionit

Nese prioriteti juaj eshte  komodditeti ne facilitete , stafi yne do ju paraqese paketen individuale per te njejtin destinacion.

Policies of KRYEQYTETET SKANDINAVE

Amenities of KRYEQYTETET SKANDINAVE

Guest Reviews (0 reviews)

KRYEQYTETET SKANDINAVE

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo