ARLOARLO
Forgot password?

LICHNOS BEACH HOTEL – RESORT LUXURY BEACH 5 *

LICHNOS BEACH HOTEL – RESORT LUXURY BEACH 5 *

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
5 star
Greqi
PargaLICHNOS BEACH HOTEL - RESORT LUXURY BEACH 5 YJE NE PARGA
Kodrat mbresëlënëse të gjelbëruara, shkëmbinjtë që të lënë pa frymë dhe ujërat kristal të
 pastër të detit Jon që mirëpresin vizitorët e Hotel Lichnos Beach në Pargë, 
sigurisht që bëjnë pushimet në këtë hotel turistik luksoz plazhi me 5 yje në Pargë, Greqi
 një eksperiencë vërtet e paharrueshme.
Ky resort plazhi premton - dhe jep - shumë më tepër se luks; horizonti blu,

 qetësia e peizazhit dhe pamja spektakolare e bëjnë këtë resort në Pargë një destinacion unik

 për ata që synojnë t'i shpëtojnë rutinës dhe ritmit të përditshmërisë në qytetet e mëdha.
Hoteli turistik luksoz Lichnos Beach në Pargë

 kombinon të gjithë elementët e jashtëzakonshëm të verës greke: këto suita dhe dhoma Parga 
 të pozicionuara buzë plazhit me rërë të artë,
 shfaqin dritë natyrale dhe pamje të mrekullueshme të detit, si dhe një mjedis të qetë dhe rinovues.


Policies of LICHNOS BEACH HOTEL – RESORT LUXURY BEACH 5 *

Amenities of LICHNOS BEACH HOTEL – RESORT LUXURY BEACH 5 *

Guest Reviews (0 reviews)

LICHNOS BEACH HOTEL – RESORT LUXURY BEACH 5 * Parga, Greqi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo