ARLOARLO
Forgot password?

LICHNOS BEACH HOTEL&SUITE 605 Euro/Person

HALF BOARD

LICHNOS BEACH HOTEL&SUITE 605 Euro/Person

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
5 star
Greqi
PARGA 8-14 QERSHOR Off

Lichnos Beach Hotel & Suite 5* Parga

Data e udhetimit:

8/06/2023- 14/06/2023

 

Ne cmim perfshihet:

1.Akomodimi në hotel 6 netë/7 ditë
2. Koncepti me mëngjes dhe darkë
3. Përdorimi i faciliteteve të hotelit
4. Siguracioni i shëndetit në udhëtim

Policies of LICHNOS BEACH HOTEL&SUITE 605 Euro/Person

Amenities of LICHNOS BEACH HOTEL&SUITE 605 Euro/Person

 • AIR CONDITIONING
 • FITNESS FACILITY
 • FREE PARKING
 • FRIDGE
 • HALF BOARD
 • SWIMMING POOL
 • TELEVISION
 • WI_FI

Guest Reviews (0 reviews)

LICHNOS BEACH HOTEL&SUITE 605 Euro/Person Greqi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo