ARLOARLO
Forgot password?

MERCURE PLACE BARSHA HEIGHTS 435 Euro/Person

BED AND BREAKFAST

MERCURE PLACE BARSHA HEIGHTS 435 Euro/Person

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
4 star
Abu Dhabi
Alanya
MAJ Off

MERCURE PLACE BARSHA HEIGHTS 4*

Datat e udhetimit:
03/05/2023- 08/05/2023
05/05/2023-10/05/2023
10/05/2023- 15/05/2023
12/05/2023 – 17/05/2023
17/05/2023- 22/05/2023

 

Cmimi per double room= 435 Euro
Cmimi extra per femije nga 0-2 vjec = 105 Euro
Cmimi extra per femije nga 2-11.99 vjec = 405 Euro
Cmimi per krevat extra ne dhome dyshe = 481 euro

Akomodimi ne One Bedroom City View
Koncepti: Bed& Breakfast

Ne cmim perfshihet:
* TIA – AUH – Bileta ne klasin ekonomik TIA vetëm me bagazh dore të Wizz Air
Shënim: Ne Bilete nuk eshte i përfshir Shërbimi i vaktit gjatë fluturimit
5W 7092 TIA AUH 17:30 – 01:40+1
5W 7091 AUH TIA 14:05 – 16:55
* Transferta në Aeroportin e Abu Dhabit- Hotel – Aeroport
* Akomodimi në hotel
* Nje dite city tour ne gjuhen angleze

Ne cmim nuk perfshihen:
*Tarifa për vizë në Dubai 89Euro (Pasaporta duhet te kete të paktën 6 muaj vlefshmëri)
*Çdo shërbim që nuk është i përfshirë në program
*Dreka dhe darka nuk perfshihen ne program
* Ture shtesë
*Shpenzimet extra ne hotel dhe shpenzimet extra personale
*Sigurime të detyrueshme për Covid-19 në Dubai
*City Taxes

Policies of MERCURE PLACE BARSHA HEIGHTS 435 Euro/Person

Amenities of MERCURE PLACE BARSHA HEIGHTS 435 Euro/Person

  • AIR CONDITIONING
  • BED AND BREAKFAST
  • COFFEE
  • TELEVISION
  • WI_FI

Guest Reviews (0 reviews)

MERCURE PLACE BARSHA HEIGHTS 435 Euro/Person Alanya, Abu Dhabi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo