ARLOARLO
Forgot password?

MILANO DHE LIQENET COMO, GARDA, MAGGIORE 4 Dite 369Euro/Person

ZBRITJE 19% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 06 DHJETOR PER PERIUDHEN NGA: 06/12/2323 NE: 06/12/2323

MILANO DHE LIQENET COMO, GARDA, MAGGIORE 4 Dite 369Euro/Person

Available Rooms

No Rooms Found
Abu Dhabi
Alanya
19 Maj Off

MILANO DHE LIQENET COMO, GARDA, MAGGIORE 4 Dite

Nisja me 19/05/2023

 

Ne cmim jane perfshire:

1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion,
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus,
3. Akomodim në hotel,
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 20x 23cm.
(Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në cmim nuk janë përfshirë:
• Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
• Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Policies of MILANO DHE LIQENET COMO, GARDA, MAGGIORE 4 Dite 369Euro/Person

Amenities of MILANO DHE LIQENET COMO, GARDA, MAGGIORE 4 Dite 369Euro/Person

Guest Reviews (0 reviews)

MILANO DHE LIQENET COMO, GARDA, MAGGIORE 4 Dite 369Euro/Person Alanya, Abu Dhabi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo