ARLOARLO
Forgot password?

Millennium Place Barsha Heights Hotel 470 Euro/Person

BED AND BREAKFAST

Millennium Place Barsha Heights Hotel 470 Euro/Person

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
4 star
Abu Dhabi
Alanya
PRILL Off

Millennium Place Barsha Heights Hotel 4*

Datat e Udhetimit:

05/04/2023- 07/04/2023

07/04/2023- 12/04/2023

12/04/2023 – 17/04/2023

14/04/2023 – 19/04/2023

26/04/2023 – 01/05/2023

Cmimi per double room= 470 Euro
Cmimi extra per femije nga 0-2 vjec = 105 Euro
Cmimi extra per femije nga 2-11.99 vjec = 425 Euro
Cmimi per krevat extra ne dhome dyshe = 447 Euro

Akomodimi ne Superior Room
Koncepti: Bed& Breakfast

 

Ne cmim perfshihet:

* TIA – AUH – Bileta ne klasin ekonomik TIA vetëm me bagazh dore të Wizz Air

Shënim: Ne Bilete nuk eshte i përfshir Shërbimi i vaktit gjatë fluturimit

5W 7092 TIA AUH 17:30 – 01:40+1

5W 7091 AUH TIA 14:05 – 16:55

* Transferta në Aeroportin e Abu Dhabit- Hotel – Aeroport

* Akomodimi në hotel

* Nje dite city tour ne gjuhen angleze

 

Ne cmim nuk perfshihen:

*Tarifa për vizë në Dubai 89Euro (Pasaporta duhet te kete të paktën 6 muaj vlefshmëri)

*Çdo shërbim që nuk është i përfshirë në program

*Dreka dhe darka nuk perfshihen ne program

* Ture shtesë

*Shpenzimet extra ne hotel dhe shpenzimet extra personale

*Sigurime të detyrueshme për Covid-19 në Dubai

*City Taxes

 

 

Policies of Millennium Place Barsha Heights Hotel 470 Euro/Person

Amenities of Millennium Place Barsha Heights Hotel 470 Euro/Person

 • AIR CONDITIONING
 • BED AND BREAKFAST
 • COFFEE
 • FREE PARKING
 • FRIDGE
 • TELEVISION

Guest Reviews (0 reviews)

Millennium Place Barsha Heights Hotel 470 Euro/Person Alanya, Abu Dhabi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo