ARLOARLO
Forgot password?

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

FULL BOARD

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Available Rooms

No Rooms Found
Apartment
Greqi
Alanya
259 nights

NË PAKETË PËRFSHIHEN:

‣ Akomodimi në hotel 3 netë, 4 ditë duke filluar nga data 20 Korrik
‣ Koncepti me mëngjes dhe darkë
‣ Siguracioni i shëndetit në udhëtim
 

 779 €/personi

Policies of Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Amenities of Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

 • AIR CONDITIONING
 • COFFEE
 • FULL BOARD
 • PLAY PLACE
 • ROOM SERVICE
 • SWIMMING POOL
 • TELEVISION
 • WINE BAR
 • WI_FI

Guest Reviews (0 reviews)

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa Alanya, Greqi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo