ARLOARLO
Forgot password?

MYNIH – SHTUTGART – NUREMBERG 4 Dite 379 Euro/Person

ZBRITJE 5% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 18 MAJ PER PERIUDHEN NGA: 18/05/2424 NE: 18/05/2424

MYNIH – SHTUTGART – NUREMBERG 4 Dite 379 Euro/Person

Available Rooms

No Rooms Found
Abu Dhabi
Alanya
5 Maj Off

MYNIH – SHTUTGART – NUREMBERG

Nisja me 5/05/2023

Ne cmim jane perfshire:

1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion,
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus,
3. Akomodim në hotel,
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në cmim nuk janë përfshirë:
• Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
• Hyrjet në monumente dhe muzeume.

 

Policies of MYNIH – SHTUTGART – NUREMBERG 4 Dite 379 Euro/Person

Amenities of MYNIH – SHTUTGART – NUREMBERG 4 Dite 379 Euro/Person

Guest Reviews (0 reviews)

MYNIH – SHTUTGART – NUREMBERG 4 Dite 379 Euro/Person Alanya, Abu Dhabi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo