ARLOARLO
Forgot password?

NAPOLI, SORRENTO, SALERNO 4 DITE 329 Euro/person

NAPOLI, SORRENTO, SALERNO 4 DITE 329 Euro/person

Available Rooms

No Rooms Found
Apartment
Abu Dhabi
Alanya
NAPOLI Off

NAPOLI, SORRENTO, SALERNO 4 DITE 329 Euro/person

Cmimi: 329 euro/person

Nisja: 30-03-2023 

Cmimi: 349 euro/person

Nisja: 21-04-2023

Cmimi: 369 euro/person

Nisja: 28-04-2023

 

 

Në pagesë përfshihen:
1. Fluturimi me avion Tiranë – Bari – Tiranë
1. Udhëtimi me traget Sorrento – Kapri.
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në Hotel, 1 natë në Salerno, 1 natë në Sorrento dhe 1 natë në Napoli
4. Mëngjeset në Hotele.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Policies of NAPOLI, SORRENTO, SALERNO 4 DITE 329 Euro/person

Amenities of NAPOLI, SORRENTO, SALERNO 4 DITE 329 Euro/person

Guest Reviews (0 reviews)

NAPOLI, SORRENTO, SALERNO 4 DITE 329 Euro/person Alanya, Abu Dhabi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo