ARLOARLO
Forgot password?

OCTOBERFEST – TOUR NE MYNIH, STUTTGART, NUREMBERG

ZBRITJE 29% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 03 DHJETOR PER PERIUDHEN NGA: 03/12/2323 NE: 03/12/2323

OCTOBERFEST – TOUR NE MYNIH, STUTTGART, NUREMBERG

Available Rooms

No Rooms Found
Apartment
Abu Dhabi
Alanya
29/09 - 02/10 Off

OCTOBERFEST , TOUR  4 DITOR NE MYNIH, STUTTGART, NUREMBERG

 Ne cmim perfshihen: 

 •  Akomodimi ne hotel 2 Net në Mynih dhe 1 Natë në Shtutgart.
 •  Koncepti Bed & Breakfast
 • Fluturimi Tiranë – Mynih – Tiranë.
 • Transfertat dhe Shëtitjet,
 • Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
 • Sigurimi i shendetit ne udhetim.

Policies of OCTOBERFEST – TOUR NE MYNIH, STUTTGART, NUREMBERG

Amenities of OCTOBERFEST – TOUR NE MYNIH, STUTTGART, NUREMBERG

Guest Reviews (0 reviews)

OCTOBERFEST – TOUR NE MYNIH, STUTTGART, NUREMBERG Alanya, Abu Dhabi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo