ARLOARLO
Forgot password?

One&Only Portonovi

BED AND BREAKFAST

One&Only Portonovi

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
5 star
Mali i Zi
+355694050280
MALI I ZI Off

One&Only Portonovi I pozicionuar në hyrjen elegante të Gjirit Boka në Herceg Novi, është xhevahiri i rivierës së re të Malit të Zi. Shijoni plazhet e pacenuara, lundrimin dhe ecjen në pyll. Resorti ka nje siperfaqe prej 60 hektarësh ka pamje nga një vijë bregdetare me pamje malore dhe ujëra të qeta, duke theksuar ndjenjën e privatësisë dhe një jetese elegante. Ecni nëpër rrugët me kalldrëm dhe kishat e mbushura me afreske të qyteteve fqinje mesjetare si Perast dhe Kotor. Aty ku kultura takohet me bukurinë natyrore, magjepsjen dhe aventurën, ju mund të përjetoni gjërat më unike për të bërë në Mal të Zi.

Policies of One&Only Portonovi

Amenities of One&Only Portonovi

 • AIR CONDITIONING
 • BED AND BREAKFAST
 • COFFEE
 • COMPLIMENTARY BREAKFAST
 • CONFERENCE ROOM
 • DOORMAN
 • ELEVATOR IN BUILDING
 • ENTERTAINMENT
 • FIRE PLACE
 • FITNESS FACILITY
 • FREE PARKING
 • FRIDGE
 • HANDICAP ACCESSIBLE
 • HOT TUB
 • PICK AND DROP
 • PLAY PLACE
 • ROOM SERVICE
 • SECURE VAULT
 • SUITABLE FOR EVENTS
 • SWIMMING POOL
 • TELEVISION
 • WINE BAR
 • WI_FI

Guest Reviews (0 reviews)

One&Only Portonovi Mali i Zi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo