ARLOARLO
Forgot password?

PARGA BEACH RESORT 6Net 880 Euro/Person

HALF BOARD

PARGA BEACH RESORT 6Net 880 Euro/Person

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
4 star
Greqi
PARGA 8-14 QERSHOR Off

Parga Beach Resort 4*

Data: 8/06/2023- 14/06/2023 

 

Ne  çmim përfshihet👇
1.Akomodimi në hotel 6 netë/7 ditë
2.Koncepti me mëngjes dhe darkë
3.Përdorimi i faciliteteve të hotelit
4.Siguracioni i shëndetit në udhëtim

Policies of PARGA BEACH RESORT 6Net 880 Euro/Person

Amenities of PARGA BEACH RESORT 6Net 880 Euro/Person

 • AIR CONDITIONING
 • COFFEE
 • FITNESS FACILITY
 • FREE PARKING
 • FRIDGE
 • HALF BOARD
 • SWIMMING POOL
 • TELEVISION
 • WI_FI

Guest Reviews (0 reviews)

PARGA BEACH RESORT 6Net 880 Euro/Person Greqi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo