ARLOARLO
Forgot password?

PARIS DHE DISNEYLAND 4 Dite 599 Euro/Person

ZBRITJE 12% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 21 MAJ PER PERIUDHEN NGA: 21/05/2424 NE: 21/05/2424

PARIS DHE DISNEYLAND 4 Dite 599 Euro/Person

Available Rooms

No Rooms Found
Abu Dhabi
Alanya
12 Maj Off

PARIS DHE DISNEYLAND 4 Dite 

Nisja me 12/05/2023

Në cmim përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel për 3 netë.
4. Hyrja në Parkun Disneyland. (ku perfshihet hyrja ne te dyja parqet 1-Disney Land Paris dhe 2- Walt Disney dhe lojrat)
5. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
6. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
7. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 20x 23cm.

(Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në cmim nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
3. Lundrimi me Anije.

OPSIONALET E TURIT
Bileta per Hyrjen ne Louvre kushton 20 euro.

Policies of PARIS DHE DISNEYLAND 4 Dite 599 Euro/Person

Amenities of PARIS DHE DISNEYLAND 4 Dite 599 Euro/Person

Guest Reviews (0 reviews)

PARIS DHE DISNEYLAND 4 Dite 599 Euro/Person Alanya, Abu Dhabi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo