ARLOARLO
Forgot password?

Plazh dhe Tour 8 ditor i Anadollit – 699 Eur/personi

ALL INCLUSIVE
BED AND BREAKFAST

Plazh dhe Tour 8 ditor i Anadollit – 699 Eur/personi

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
4 star
Turqi
Antalya
Abdyl Frasheri, Pallati i ri "De Rada" nr. 3/3
+355684050283
Tour 8 ditor i Anadollit Off

Nisja me 20 Shtator

Në cmim përfshihet:

. Udhëtimi vajtje – ardhje me avion

. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.

. Akomodim në hotele 3 dhe 4 yje për 7 netë qëndrimi.

. All Inclusive në Antalya, Mëngjezet dhe darkat në të gjithë destinacionet e tjera.

. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Policies of Plazh dhe Tour 8 ditor i Anadollit – 699 Eur/personi

Amenities of Plazh dhe Tour 8 ditor i Anadollit – 699 Eur/personi

 • AIR CONDITIONING
 • ALL INCLUSIVE
 • BED AND BREAKFAST
 • COFFEE
 • CONFERENCE ROOM
 • ELEVATOR IN BUILDING
 • ENTERTAINMENT
 • FITNESS FACILITY
 • FREE PARKING
 • FRIDGE
 • PICK AND DROP
 • PLAY PLACE
 • ROOM SERVICE
 • SUITABLE FOR EVENTS
 • TELEVISION
 • WI_FI

Guest Reviews (0 reviews)

Plazh dhe Tour 8 ditor i Anadollit – 699 Eur/personi Antalya, Turqi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo