ARLOARLO
Forgot password?

PLAZH NE PHUKET DHE TUR NE DUBAI 1699EURO/PERSON

BED AND BREAKFAST

PLAZH NE PHUKET DHE TUR NE DUBAI 1699EURO/PERSON

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
5 star
Dubai
RRABDYL FRASHERI, 3/3, 3/3, 3/3
+49684050282
PHUKET&DUBAI Off

PLAZH NË PHUKET DHE TUR NË DUBAI 8 DITE 1699 EURO/PERSON
Nisja: 21-05-2023
Çmimi për person përfshin:

• Bileta e Avionit Vajtje – Ardhje.
• Transfertat nga Aeroporti në Hotel në Dubai dhe në Phuket dhe anasjelltas
• Akomodimi në Hotel në Dubai dhe Phuket me Mëngjeset në Hotel.
• Shëtitjet me Autobus sipas Programit.
• Shoqërues në shqip në Dubai.
• Guida vendase në disa Shëtitje.
Shënim: Në cmim nuk përfshihet tarifa e vizës në Tajlandë dhe në Dubai (89 Euro) dhe të gjitha shërbimet Opsionale.

Shtesat dhe Tarifat per Ekskursionet Opsionale:
1. Shtesë për Vizë Hyrje – €89
2. Xhiro me Anije Catamaran në Dubai Marina me transfertë – €42
3. Darkë 4 Set menu + 1 pije me Pamje nga Shfaqja me Shatervan – €37
4. Ngjitje në Ndërtesën më të lartë Burj Khalifa me transfertë- €55
5. Biletë hyrje tek Dubai Frame me transfertë – €47
6. Shëtitje dhe Darkë Safari në Shkretëtirë me transfertë- €47
*Shënim: Nuk lejohet hyrja në xhami për Femrat që nuk plotësojnë kushtet për një veshje të përshtatme si mëposhtë:
1. Krahët dhe Këmbët e mbuluar me copë jo-transparente. 2. Mbulimi i Flokëve me një shami jo-transparente.

Policies of PLAZH NE PHUKET DHE TUR NE DUBAI 1699EURO/PERSON

Amenities of PLAZH NE PHUKET DHE TUR NE DUBAI 1699EURO/PERSON

 • AIR CONDITIONING
 • BED AND BREAKFAST
 • COFFEE
 • ELEVATOR IN BUILDING
 • ENTERTAINMENT
 • FITNESS FACILITY
 • FRIDGE
 • SWIMMING POOL
 • WI_FI

Guest Reviews (0 reviews)

PLAZH NE PHUKET DHE TUR NE DUBAI 1699EURO/PERSON Dubai

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo