ARLOARLO
Forgot password?

PORTO – LISBONË – MADRID 5 DITE 399 Euro/Person

PORTO – LISBONË – MADRID 5 DITE 399 Euro/Person

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
PORTO - LISBONË - MADRID Off

PORTO – LISBONË – MADRID

DATAT E NISJES
Cmimi: 399 euro/person
Nisja: 23-03-2023
Cmimi:439 euro/person
Nisja: 24-04-2023

 

 

 

Në cmim përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Tiranë – Madrid – Tiranë.
2. Transfertat dhe Shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel për 4 net, Fjetje 2 netë në Porto, 1 natë në Lisbone, 1 nate në Madrid.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në (40x30x20cm). (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në cmim nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Policies of PORTO – LISBONË – MADRID 5 DITE 399 Euro/Person

Amenities of PORTO – LISBONË – MADRID 5 DITE 399 Euro/Person

Guest Reviews (0 reviews)

PORTO – LISBONË – MADRID 5 DITE 399 Euro/Person

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo