ARLOARLO
Forgot password?

PRANVERË NË BERLIN 4 Dite 399 Euro/Person

PRANVERË NË BERLIN 4 Dite 399 Euro/Person

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
Abu Dhabi
Alanya
BERLIN Off

PRANVERË NË BERLIN 4 Dite 

Nisja: 30-04-2023

 

 

Dita e Parë: Fluturimi direkt Tiranë – Berlin. Nisja nga Tirana në orën 05.40. Mbrritja në Berlin në orën 08.10. Nisja për në Drezden. Udhëtimi zgjat rreth 2 orë. Mbrritja në Drezden. Vizitë rreth 3 orë në monumentet e Drezdenit. Vazhdimi i udhëtimit për në Leipzig. Udhëtimi zgjat rreth 1.5 orë. Mbrritje në Leipzig. Vizitë rreth 2 orë e monumenteve të Laipcigut. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Nisje për në Potsdam, Udhëtimi zgjat rreth 2.5 orë. Mbrritje në Potsdam. Vizitë e monumenteve tè Potsdamit. Vazhdimi i udhëtimit për në Berlin. Udhëtimi zgjat rreth 40 minuta. Mbrritje në Berlin. Vizitë në: Potsdamer Platz, Jewish Muzeum, Checkpoint Charlie, Alexander Platz, Muri i Shembur i Berlinit, Sistemimi dhe fjetje në hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Berlinit, si: Porta e Bradenburgut, Reichstag, Katedralja e Berlinit, Flea Market, Pallati Charlottenburg etj. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt: Transferimi me autobus për në Aeroportin e Berlinit. Fluturimi për në Tiranë, Nisja nga berlini në orën 08.55. Mbrritja në Tiranë 11.10.

Në pagesën përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Tiranë – Berlin – Tiranë.
2. Transferta dhe Shëtitjet me autobus.
3. Akomodimi në hotel për 3 net.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Policies of PRANVERË NË BERLIN 4 Dite 399 Euro/Person

Amenities of PRANVERË NË BERLIN 4 Dite 399 Euro/Person

Guest Reviews (0 reviews)

PRANVERË NË BERLIN 4 Dite 399 Euro/Person Alanya, Abu Dhabi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo