ARLOARLO
Forgot password?

PRANVERË NË OSLO, NORVEGJI 4 DITE 369 Euro/person

PRANVERË NË OSLO, NORVEGJI 4 DITE 369 Euro/person

Available Rooms

No Rooms Found
Apartment
Abu Dhabi
Alanya
Abdyl Frasheri Tirane
+355682055376
NORVEGJI Off

PRANVERË NË OSLO, NORVEGJI

Nisja: 02-04-2023

Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Tiranë – Oslo Torp Sandefjord.
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel per 3 net qëndrimi.
4. Mëngjeset në Hotel sipas programit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Policies of PRANVERË NË OSLO, NORVEGJI 4 DITE 369 Euro/person

Amenities of PRANVERË NË OSLO, NORVEGJI 4 DITE 369 Euro/person

Guest Reviews (0 reviews)

PRANVERË NË OSLO, NORVEGJI 4 DITE 369 Euro/person Alanya, Abu Dhabi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo