ARLOARLO
Forgot password?

Pulia

ZBRITJE 6% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 21 MAJ PER PERIUDHEN NGA: 21/05/2424 NE: 21/05/2424

Pulia

Available Rooms

No Rooms Found
Apartment
Itali
06-10 Off

DETAJET E TURIT

Nisja: 06-10-2023
Nisja: 26-11-2023

Dita e Parë

 • Fluturimi Tiranë – Bari.
 • Nisja nga Tirana më 11:15.
 • Mbrritja në Bari në orën 12:15.
 • Nisja me Autobus për  në Barleta.
 • Vizitë në Barletta: Katedralja, Santa Maria Maggiore, Basilica Santa Sepolcro, Kalaja Svevo Barletta. Vazhdon udhëtimi për në Trani. Vizitë në Trani: Kështjella e Tranit, Basilica e San Nicolas, Vazhdon udhëtimi për në Bari.
 • Vizitë e Monumenteve kryesore të Qytetit: Katedralja San Sabino, Basilica San Nicola, Kështjella Normanno Svevo, Piazza Mercantile. Nisja për në Polignano al Mare. Vizitë e shkurtër.
 • Vazhdon udhëtimi për në Monopoli. V izitë e shkurtër e Qytetit të Vjetër, Kështjellës së Kalos V dhe Katedralja e Monopolit.
 • Sistemimi dhe Fjetje në Monopoli.

Dita e Dytë:

 • Mëngjesi në Hotel.
 • Nisja për në Alberobello.
 • Vizitë e Shtëpive Tradicionale Konike Trullo.
 • Vazhdon udhëtimi për në Brindisi.
 • Vizitë e Monumenteve kryesore të qytetit si: Colonne Terminali, Kalaja Aragonese, Kisha Shën Maria dhe San Giovanni.
 • Vazhdon udhëtimi për në Lecce. Vizitë e Monumenteve kryesore të qytetit, si: Basilica Santa Croce, Kisha e Shën Marisë, Piazza del Duomo dhe Sant’Oronzo, Porta Napoli, Kalaja dhe Amfiteatri.
 • Vazhdon udhëtimi për në Otranto.
 • Vizitë e shkurtër e Kështjellës Aragonese.
 • Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë:

 • Mëngjes në Hotel.
 • Nisja me autobus për në Gallipoli.
 • Vizitë e shkurtër në Gallipoli.
 • Vazhdon udhëtimi për në Taranto.
 • Vizitë e Monumenteve kryesore të qytetit, si Kështjella Aragonese, Katedralja Tarantos, Ponte Girovole, Lungomare, Rotonda, Borgo Antico.
 • Vazhdon udhëtimi për në Matera. Vizitë në Qytetin e Gurtë të Shpellave. Vizitohen: Sassi, Katedralja e Materas, Kishat Rupestriane.
 • Vazhdon udhëtimi për në Altamura.
 • Vizitë e shkurtër e qytetit: Piazza Duaomo, Katedralja.
 • Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt:

 • Mëngjes në Hotel.
 • Transferta për në Aeroportin e Barit.
 • Fluturimi Bari – Tiranë.
 • Nisja nga Bari në orën 18:20.
 • Mbrritja në Tiranë në orën 19:15

Në pagesë përfshihen:
1. Fluturimi Vajtje-Ardhje Tiranë – Bari.
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në Hotel.
4. Mëngjeset në Hotele.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

 

* Ne lidhje me hotelin *

1.Hoteli mund te jete ne periferi dhe i thjeshte. (Percaktohet deri ne 48h para udhetimit).

2.Programi i prezantuar ploteson kerkesat ne lidhje me eksplorimin e destinacionit

Nese prioriteti juaj eshte  komodditeti ne facilitete , stafi yne do ju paraqese paketen individuale per te njejtin destinacion.

Policies of Pulia

Amenities of Pulia

Guest Reviews (0 reviews)

Pulia Itali

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo