ARLOARLO
Forgot password?

RADIKA RESORT

ZBRITJE 23% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 06 DHJETOR PER PERIUDHEN NGA: 06/12/2323 NE: 06/12/2323

RADIKA RESORT

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
Abu Dhabi
Alanya
23/12 Off

Në çmim përfshihet👇🏻
✅Akomodimi në hotel
✅Mëngjesi dhe Darka
✅Përdorimi i SPA Center (Sauna, Steam Bath, Private Pool Cabin, Indoor Swimming Pool, Jacuzzi, Fitness Center)
✅Sport Bar (football game/table tennis)
✅Këndi lojrash për fëmijët
✅Digital IP/TV
✅Parking

 

Policies of RADIKA RESORT

Amenities of RADIKA RESORT

Guest Reviews (0 reviews)

RADIKA RESORT Alanya, Abu Dhabi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo