ARLOARLO

By signing up, I agree to ARLO's Terms of Service, Privacy Policy, Guest Refund Policy, and Host Guarantee Terms

Already a member?

ARLOARLO
Forgot password?

Don't have an account?

Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa 4*-1450€/personi-Mauritius

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
4 star
Afrika
Mauritius
+355694050280

Bëhuni gati për pushime të mrekullueshme në Mauritius , për të tjerat mendojmë ne…

Periudha e qëndrimit : 29 tetor- 4 nëntor

Të përfshira në cmim janë:

1-Bileta e avionit

2-Transferta aeroport-hotel-aeroport

3-Akomodimi në hotel

4-Koncepti me mëngjes dhe darkë të përfshirë

5-Siguracioni i shëndetit në udhëtim

Policies of Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa 4*-1450€/personi-Mauritius

Amenities of Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa 4*-1450€/personi-Mauritius

 • AIR CONDITIONING
 • COFFEE
 • COMPLIMENTARY BREAKFAST
 • CONFERENCE ROOM
 • DOORMAN
 • ELEVATOR IN BUILDING
 • ENTERTAINMENT
 • FIRE PLACE
 • FITNESS FACILITY
 • FREE PARKING
 • FRIDGE
 • HANDICAP ACCESSIBLE
 • HOT TUB
 • PETS ALLOWED
 • PICK AND DROP
 • PLAY PLACE
 • ROOM SERVICE
 • SECURE VAULT
 • SMOKING ALLOWED
 • SUITABLE FOR EVENTS
 • SWIMMING POOL
 • TELEVISION
 • WINE BAR
 • WI_FI

Guest Reviews (0 reviews)

Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa 4*-1450€/personi-Mauritius Mauritius, Afrika

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo