ARLOARLO
Forgot password?

RIMINI, VERONA, VENECIE 4 DITE 349 Euro/person

RIMINI, VERONA, VENECIE 4 DITE 349 Euro/person

Available Rooms

No Rooms Found
Apartment
Abu Dhabi
Alanya
VERONA&VENECIA Off

RIMINI, VERONA, VENECIE 4 DITE 349 Euro/person
Nisja: 14-03-2023 cmimi: 349 euro/person

Nisja: 08-04-2023 cmimi: 359 euro/person

 

 

Në pagesën përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
3. Nuk është përfshirë Trageti në Venecie.

Policies of RIMINI, VERONA, VENECIE 4 DITE 349 Euro/person

Amenities of RIMINI, VERONA, VENECIE 4 DITE 349 Euro/person

Guest Reviews (0 reviews)

RIMINI, VERONA, VENECIE 4 DITE 349 Euro/person Alanya, Abu Dhabi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo