ARLOARLO
Forgot password?

RIVIERA ITALIANE 4 DITE 369 Euro/person

RIVIERA ITALIANE 4 DITE 369 Euro/person

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
Itali
RIVIERA ITALIANE Off

RIVIERA ITALIANE 

Nisja: 30-03-2023

 

Në pagesën përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus dhe Tren.
3. Akomodim në hotel.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

Policies of RIVIERA ITALIANE 4 DITE 369 Euro/person

Amenities of RIVIERA ITALIANE 4 DITE 369 Euro/person

Guest Reviews (0 reviews)

RIVIERA ITALIANE 4 DITE 369 Euro/person Itali

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo