ARLOARLO
Forgot password?

ROMA & FIRENCE

ZBRITJE 26% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 06 DHJETOR PER PERIUDHEN NGA: 06/12/2323 NE: 06/12/2323

ROMA & FIRENCE

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
Itali
Rome
26/11 Off

DETAJET  E TURIT 

Nisja: 26-11-2023

Dita e Parë:

 • Nisja nga Tirana me avion për në Pisa.
 • Nisja më 10.40. Mbrritja në Pisa më 12.30.
 • Transfertë nga Aeroporti në qytetin e Pizës.
 • Vizitë e shkurtër në Piza.
 • Transferta për në Firence.
 • Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

Dita e Dytë: 

 •  Mëngjesi në Hotel.
 • Vizitë panoramike e qytetit dhe monumenteve kryesore të tij.
 • Vizitohet Piazza Della Signora, shëtitje në Sheshin D’Uomo, Sheshi San Lorenzo, Muzeu Davide, Sheshi San Maria Novella, San Trinita, Ponte Vecchio dhe Pallati Piti.
 • Nisja për në Romë.
 • Udhëtimi zgjat rreth 3 orë pa ndalesa.
 • Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra për ushqim dhe kafe.
 • Mbrritja në Romë.
 • Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë:

 •  Mëngjesi në Hotel.
 • Vizitë panoramike e qytetit dhe monumeneteve kryesore të Romës si: Piazza Del Popolo, Via Del Corso, Fontana Di Trevi, Vazhdon vizita në Romë: Pantheon, Piazza Venezia, Piazza Di Spanja, Piazza Navona dhe Koloseum.
 • Fjetje në hotel.

Dita e Katërt:

 • Mëngjesi në Hotel.
 • Vizitohen: Sheshi San Pietro, vazhdon vizita ne Vatikan ku vizitohet dhe Muzeu i Vatikanit dhe Kështjellën San Angelo.
 • Transfertë  ë Aeroportin e Romës.
 • Fluturimi për në Shqipëri.
 • Nisja në orën 22:00.
 • Mbrritja në Tiranë në  23:33.
Në pagesën përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Tirane – Pisa – Rome – Tirane
2. Transfertat dhe te gjitha shëtitjet me autobus sipas programit.
3. Akomodim në hotel.Ne Firenze dhe ne Rome.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm.
(Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).
 
Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
Kujdes:
1. Oraret e nisjes dhe mbrritjes mund të ndryshojnë nga Kompania Ajrore, por në çdo rast programi do zbatohet i plotë me korigjime dhe spostimet e nevojshme.
2. Në Program janë parashikuar në detaje Udhëtimet dhe Ndalesat. Por nëse do ketë vonesa në trafik apo vonesa të shkaktuara nga qëndrimi i gjatë në një ndalesë, mund të mos bëhen të gjithë ndalesat. Shoferi Autobusit ka ndalesë ligjore në orarin e punës.
3. Ky program është Ekonomik. Hotelet mund të mos jenë në qendër. Informohuni paraprakisht për emrat e Hoteleve gjatë turit. Ne si Operator përpiqemi që Hotelet të zgjidhen sa më të përshtatshëm.

* Ne lidhje me hotelin *

1.Hoteli mund te jete ne periferi dhe i thjeshte. (Percaktohet deri ne 48h para udhetimit).

2.Programi i prezantuar ploteson kerkesat ne lidhje me eksplorimin e destinacionit

Nese prioriteti juaj eshte  komodditeti ne facilitete , stafi yne do ju paraqese paketen individuale per te njejtin destinacion.

Policies of ROMA & FIRENCE

Amenities of ROMA & FIRENCE

Guest Reviews (0 reviews)

ROMA & FIRENCE Rome, Itali

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo