ARLOARLO
Forgot password?

ROMË DHE FIRENZE

ZBRITJE 12% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 02 DHJETOR PER PERIUDHEN NGA: 02/12/2323 NE: 02/12/2323

ROMË DHE FIRENZE

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
Itali
Rome
12/10 Off

 DETAJET E TURIT 

► NISJA: 12-15 TetoR
►NISJA: 25-28 Nentor  €439

► Itinerari i fluturimeve 12-15 tetor:
Nisja: 
Tirane 06:15 – 07:50 Rome
Kthimi: 
Pisa 21:00 – 22:40 Tirane

► Itinerari i fluturimeve 25-28 nentor:
Nisja: Tirane 06:10- 07:45 Rome
Kthimi: Pisa 17:35 – 19:35 Tirane

 

Dita e Parë

 • Takimi me stafin tonë në Aeroportin “Nënë Tereza” 2 orë përpara fluturimit , sipas orareve përkatese të specifikuara më sipër.
 • Ne oren 07:50 arrijme ne aeroportin Fiumicino nga Tirana me kompanine e fluturimit Wizz air.
 • Pas procedurave takimi me autobusin vendas dhe vazhdimi i vizitave ne qytet.

Do te vizitojme:
-Bocca della verita
-Piazza del campidoglio
-Piazza di Venezia

 • Pas perfundimit te vizitave , nisja drejt hotelit në Romë.
 • Mbrëmja e lirë.

Dita e Dytë

 • Mëngjesi në hotel.
 • Vazhdon vizita në Romë dhe këtë ditë do të vizitojmë Colosseum ku me pas do të drejtohemi drejt atraksioneve të tjera të Romës si: Roman Forum, Piazza Di Spanja, Fontana di Trevi ,Piazza del Popolo.
 • Kthimi dhe akomodimi në hotel
 • Mbrëmja a lirë.

Dita e Tretë

 • Mëngjesi në hotel.
 • Vazhdon vizita në atraksione te tjera te qytetit te Romës si: Vatican , Sant Angelo , Pantheon, Piazza Navona.
 • Pas perfundimit te vizitave, vijojme me nisjen nga qyteti i Romes drejt hotelit ne qytetin e Firenzes.
 • Akomdim ne hotel.
 • Mbremje e lire.

Dita e Katërt

 • Mëngjesi në hotel.
 • Vazhdojme viziten ne qytetin e firences ne atraksionet si:
  -Piazza dela Signora
  -Piazza Duomo Cathedral Santa Maria del Fiore
  -Ponte Vecchio
  -Uffizi Gallery.
 • Transferta drejt aeroportit te Pisa
 • Fluturimi kthyes për në Shqipëri.
 • Mbërritja në Tiranë ne oren 22:40

Te perfshira ne udhetim:

 • Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit
 • Akomodimi në hotel 3* ose 4*
 • Bileta e avionit vajtje – ardhje.
 • Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
 • Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
 • Bagazhe dore me përmasa deri në 40×30

Nuk jane te perfshira ne udhetim:

 • Gjithcka e papërmendur me sipër.
 • Hyrjet në monumente dhe muzeume.
 • Taksa lokale për turistët
 • Dreka dhe darka
 • BILETA E HYRJES NE COLOSEO
 • BILETA E HYRJES NE VATICAN

* Ne lidhje me hotelin *

1.Hoteli mund te jete ne periferi dhe i thjeshte. (Percaktohet deri ne 48h para udhetimit).

2.Programi i prezantuar ploteson kerkesat ne lidhje me eksplorimin e destinacionit

Nese prioriteti juaj eshte  komodditeti ne facilitete , stafi yne do ju paraqese paketen individuale per te njejtin destinacion.

Policies of ROMË DHE FIRENZE

Amenities of ROMË DHE FIRENZE

Guest Reviews (0 reviews)

ROMË DHE FIRENZE Rome, Itali

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo